Daniel Oprița își distruge jucătorii după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României: ”Le-am spus că nu pot păcăli fotbalul la nesfârșit!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 23:01,
Daniel Oprița
Daniel Oprița

CSA Steaua a pierdut la Mioveni în fața celor de la Chindia (1-2). Oprița a fost supărat la finalul meciului. El a vorbit despre Bogdan Chipirliu, jucător care a fost surprins în timp ce fuma.

”Experiența mai mare a lor a făcut diferența. Noi am făcut două greșeli în zonele laterale.

Nu m-a ajutat nici banca, sunt supărat pe unii dintre jucătorii care au venit să ne ajute. Trebuie să tragă mai mult în momentele grele.

Am rămas, practic, fără atacant, că și pe Chipirliu l-am forțat, am tras de el, avea dureri. Trică și Răducan sunt la lot, iar Chunchukov s-a accidentat. Asta a făcut diferența, n-am avut forță în atac.

Aș vrea mai mult de la unii dintre jucători, să dea mai mult pentru echipă, să nu cedeze așa ușor. Când e greu, trebuie să fii cu grupul. M-a deranjat, am rămas fără atacant.

Le-am spus unor jucători că nu pot păcăli fotbalul la nesfârșit, păcălești jumătate de an, un an. Am luat jucători cu calitate, care au demonstrat, aștept mai mult de la ei, să vină cu plusul”, a spus Daniel Oprița.

Oprița despre Chipirliu

”Eu le dau amenzi, au luat destule amenzi. Dacă a făcut lucrul ăsta, nu e în regulă, dar eu nu l-am văzut și nu pot zice nimic deocamdată”, a declarat Daniel Oprița.

chindiaopritasteauachipirliu