Daniel Oprița, sincer când a fost întrebat despre promovarea Stelei: ”Vorbim prea mult despre asta!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 31 iulie 2022, ora 20:55,
DANIEL OPRIȚA. Foto: gsp.ro
DANIEL OPRIȚA. Foto: gsp.ro

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Mai exact, ”militarii” trebuite să treacă echipa din drept public în drept privat pentru a primi aprobarea Federației Române de Fotbal de a promova în primul eșalon, însă mai au la dispoziție doar câteva zile.
Daniel Oprița a vorbit despre acest aspect după ultimul meci amical al ”militarilor”, scor 1-0 cu CSM Alexandria.

”Nu ştiu, nu mai vorbesc. Eu vorbesc de echipă, de antrenamente, de cum se prezintă, am zis că a jucat slab echipa. Nu mai spun eu, să spună cine e în măsură. Mai am 10-11 luni de contract şi trebuie să-l duc la bun sfârşit, atâta timp cât voi avea rezultate, apoi dacă va dori clubul să-mi prelungească contractul, stăm de vorbă.

Nu ar putea pleca anumiţi jucători. Au contract. Eu n-am spus că jucătorii se simt păcăliţi, n-a venit de la mine. A fost o întrebare şi după aia au spus că am zis eu că jucătorii-s păcăliţi. Nu mi-a zis nimeni că se simte păcălit. Fiecare jucător nu ştiu ce poate să creadă, dar eu n-am spus că se simt păcăliţi.

Vorbim foarte mult de promovare. Dar trebuie să mai vorbim şi de joc şi de ceea ce facem. Vorbim numai de promovare, ca şi cum pe teren am fi rezolvat-o. Dacă nu jucam ceea ce trebuie, se luptă şi cei din club degeaba să avem dreptul de promovare”, a spus Daniel Opriţa, antrenorul Stelei.

 

liga 2steauaoprita