Daniel Pancu, săgeți către giuleșteni: „Dacă aș fi rămas la Rapid…” – Ce a spus selecționerul României U20!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 16:06,
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu, selecționerul naționalei României U20, a vorbit despre numărul mic de jucători care pot fi convocați. Acesta a lansat un atac subtil la adresa tehnicienilor care au trecut pe banca Rapidului.

Mai exact, Cristian Ignat, un tânăr jucător apreciat de Pancu, a fost subiectul care a dus la invocarea clubului din Giulești. Iată ce a spus Daniel Pancu.

„Ca să nu spun alte lucruri…”

Din păcate, în România, jucătorii tineri sunt abandonați. Un jucător, ca să dau un exemplu, Crstian Ignat, joacă doar la Liga de Tineret de mult timp. El practic nu are minute în prima ligă din România, e un jucător pe care eu personal, dacă aș fi rămas la Rapid, îl vedeam în momentul de față cel puțin la naționala de tineret, ca să nu spun alte lucruri.

E presiune mare pe antrenori, pe rezultatele de la echipele de club și nu e ușor nici pentru jucători. Astăzi răsfoiam puțin ziarele așa pe net, am citit doar cuvinte de genul: sunt slabi, nu au forță, România nu mai bate pe nimeni la nicio categorie de vârstă”, a declarat Daniel Pancu, după înfrângerea cu Germania U20.

România U20 a pierdut primele 2 partide cu Daniel Pancu pe bancă: 1-2 contra Cehiei și 0-1 contra Germaniei.

daniel pancuCristi Ignatrapidromania u20