Daniel Paraschiv, revelația de la Hermannstadt, dezamăgit de Dan Petrescu: „Nici măcar în amicale nu am primit șansa!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 11:17,
Daniel Paraschiv / Foto: captură Digi Sport
Daniel Paraschiv / Foto: captură Digi Sport

Daniel Paraschiv, jucătorul celor de la Hermannstadt, traversează un sezon foarte bun în tricoul sibienilor.

Recent, fotbalistul a vorbit despre perioada în care se afla la campioana României, CFR Cluj. Iată ce a declarat Paraschiv despre Dan Petrescu.

„Nici măcar în amicale nu am primit șansa!”

„(De ce a renunțat CFR la tine și ce te-a deranjat cel mai mult acolo?) Nu știu de ce au renunțat, probabil au considerat ca nu pot ajuta echipa, astfel că m-au cedat la Voluntari și ulterior la Hermannstadt. Cel mai frustrant lucru pentru mine a fost că nici măcar în amicale nu am primit șansa să pot demonstra dacă sunt sau nu suficient de bun pentru CFR.

Nu am niciun mesaj de transmis nimănui. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun și merită toată aprecierea pentru tot ce a realizat la CFR.

Practic, nu mi-a spus nimeni nimic. Am fost anunțat de Dani Coman (n.r. – președinte la Hermannstadt pe atunci) că au ajuns la un acord pentru transferul meu definitiv și cam asta a fost. Nici nu am apucat `să ne strângem mâna` cum s-ar zice”, a declarat Daniel Paraschiv, potrivit celor de la prosport.ro.

În 17 meciuri pentru Hermannstadt în acest sezon, Paraschiv a marcat 8 goluri și a oferit un assist. Fotbalistul sibienilor a debutat cu gol na echipa națională în victoria din amicalul cu Moldova (5-0).

daniel paraschivdan petrescu