Dănuț Lupu, atac devastator asupra lui Gică Hagi: „Lumea nu poate să îmi impună mie că e „Rege”!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 14 februarie 2023, ora 14:06,
Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Dănuț Lupu, fostul internațional român, a vorbit recent despre Gică Hagi. Se pare că Lupu nu consideră că Hagi este „Regele” în fotbalul românesc.

Mai exact, acesta este de părere că Nicolae Dobrin este cel care merită cu adevărat această titulatură. Iată ce a spus despre Hagi.

„Lumea nu poate să îmi impună mie că e „Rege”!”

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege”. Da! (n.r – Dobrin a fost ‘Rege’). Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r – Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r – a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r – Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară. Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r – Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, pentru cei de la Fanatik.

danut lupugica hagi