Dănuţ Lupu povesteşte prin ce a trecut cât a fost infectat cu Covid-19: ,,Am avut 7 zile de coşmar”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 08 decembrie 2020, ora 17:58,
danut-lupu-1

Dănuţ Lupu, fost internaţional, a povestit cum a fost perioada în care a fost internat la spital, după ce ce a fost depistat cu coronavirus.

Acesta a ajuns pe 9 noiembrie la Spitalul Colentina, unde a fost intubat după ce s-a descoperit că era infectat cu Covid-19. Medicii erau rezervaţi în a oferi detalii despre starea lui de sănătate, având în vedere problemele sale din trecut, de care a scăpat până la urmă în 2016.

Lupu spune că a fost îngrijit excelent de medici în spital şi a ţinut să le mulţumească pentru implicare lui Mircea Lucescu, George Copos, Nicolae Badea şi Cristi Borcea. Acesta a primit ajutor şi din partea ,,rivalului” Gigi Becali.

Citeşte şi EXCLUSIV | Numele surpriză rostit în cursa pentru promovarea în Liga 1: “E păcat de stadionul acela frumos”

,,Nea Mircea este ca şi părintele meu, am rămas surprins plăcut de implicarea domnului Copos, căruia ţin să-i mulţumesc mult de tot, domnului Badea, lui Cristi (n.r. Borcea) şi adversarului meu în fotbal, lui Gigi Becali. Prin intermediul lui MM Stoica a trimis pastile acasă, familiei. Îi mulţumesc foarte mult. Am avut o perioadă de 7 zile de coşmar. În rest a fost ok. Nu le doresc nici măcar duşmanilor.

Am trecut iarăşi, cum am spus, am reuşit să driblez şi COVID-ul, sperăm că am scăpat de el. A fost cam cel mai greu dribling al meu. Când mi-a fost cel mai greu? După a 5-a zi până la a 12-a, urât. O cameră albă, doctorii îmbrăcaţi în alb. Am avut şi ghinionul de un domn care din 24 de ore 23 murea, cerea apă, vrea orice numai să facă scandal. Am stat singur până când a venit acest domn … Sper din tot sufletul că s-a făcut bine, dar nu ştiu. Poate avea şi alte probleme, dar din 24 de ore 23 voia ceva„, a mai declarat Dănuţ Lupu pentru Digisport.

Dănuţ Lupu a mai avut probleme de sănătate acum 4 ani de zile, când a avut un edem pulmonar, din cauza căruia era aproape să moară.

,,Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva„, spunea fostul fotbalist la acea vreme.

Citeşte şi EXCLUSIV | Sfat important pentru Dennis Man și Florinel Coman: “Să nu meargă acolo, că le va fi greu!”

 

Coposborceacoronavirusbadeamircea lucescurealitateadanut lupugigi becaliedem pulmonar
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină