Dănuţ Lupu s-a vindecat! „Am driblat, fir-ar mama lui!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 16:06,
996852-danut-lupu
996852-danut-lupu

Dănuţ Lupu s-a vindecat după infecţia cu COVID-19 şi va fi externat în perioada următoare. Fostul internaţional fusese internat de urgenţă la Spitalul Colentina.

Dănuţ Lupu a avut parte de o manifestare puternică a virusului şi a fost internat la terapie intensivă până în urmă cu o zi. Fostul internaţional a oferit prima declaraţie după ce starea sa s-a ameliorat considerabil.

Lupu a stat de vorbă cu jurnalistul Dan Filoti, care a împărtăşit gândurile fostului internaţional într-o postare pe Facebook.

„Am driblat, fir-ar mama lui… E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da’ peste două, sunt la emisiune” – i-a transmis Dănuț Lupu jurnalistului Dan Filoti.

Dănuț Lupu va fi externat din spital în zilele următoare. Mircea Lucescu și George Copos s-au ocupat personal de îngrijirea lui Dănuț Lupu, lucru recunoscut de antrenorul lui Dinamo Kiev, la Digi Sport.

Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel) sunt echipele la care Lupu a evoluat de-a lungul carierei.

Prezent la Cupa Mondială din 1990 cu naţionala României, Lupu a strâns 14 prezenţe în prima reprezentativă.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Cum a fost privit anunțul lui Rădoi de a rămâne la națională: “Ai pe ce să construiești în continuare”

 

George Coposmircea lucescuspitalul colentinadanut lupuCovid-19terapie intensiva