Dănuț Lupu știe de ce nimeni nu vrea Dinamo! Mesaj pentru Negoiță: ”Nu ai nimic!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 21:33,
danut-lupu
danut-lupu

Dănuț Lupu (53 ani), legenda ”câinilor”, a explicat de ce nimeni nu vrea să cumpere Dinamo.

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă clubul din Ștefan cel Mare cu orice preț, însă până în acest moment nu a fost găsit niciun investitor.

Dănuț Lupu știe motivul pentru care nimeni nu vrea să cumpere Dinamo.

Fostul mare jucător al roș-albilor este convins că Negoiță nu a găsit pe nimeni care să achiziționeze pachetul majoritar de acțiuni pentru că omul de afaceri nu deține, de fapt, nimic!

”Angajații lui Dinamo ai cui sunt? Bălănescu al cui e? Nu a fost angajatul lui Badea și al lui Borcea? Eu am spus-o, dar nimeni nu vrea să înțeleagă. La ora actuală, în afară de 22-23 de jucători și un loc în Liga 1 nu iei nimic! Palmares nu ai, culori nu ai, autocar nu ai, teren de antrenament nu ai! Nu ai nimic! Dacă mâine le ia Badea culorile și emblema și joacă în vișiniu și maro, unde se duc suporterii?

Suporterii se duc după Dinamo! S-au dus după acest Dinamo că e mai frumos în Liga 1 decât în Liga 4. Pe ce dai patru milioane? Nu crezi că unii și-ar dori să retrogradeze ca s-o ia degeaba? O să vedeți la momentul oportun. O altă problemă o reprezintă suporterii. Ei au acțiuni și oricine cumpără echipă trebuie să-i întreba și pe ei.” a declarat Dănuț Lupu pentru DigiSport.

Vezi și VIDEO | ”Regele” nu se culcă pe o ureche: ”Dinamo are jucători foarte buni în atac!”

danut lupudeclaratiiionuț negoițăliga 1dinamo