SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dario Bonetti o aşteaptă pe Dinamo la Tribunal! Antrenorul a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 23:20,
Bonetti
Bonetti

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo după rezultatul ruşinos din derby-ul cu FCSB, scor 0-6. Deşi a fost chemat să rezilieze contractul, italianul nu a făcut lucru acesta.

După ultimele declaraţii ale lui Iuliu Mureşan, care a spus despre Bonetti că lipseşte nemotivat, avocatul italianului a reacţionat.

Acesta a dezvăluit printr-un comnicat către Dinamo că Dario Bonetti se află în carantină, în Italia, după ce a fost depistat poziticvcu COVID-19 şi îi aşteaptă pe dinamovişti la Tribunal.

Foto: Facebook Dinamo

,,Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuală dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Citeşte şi AVERTISMENT ÎN PRIVINŢA LUI DARIO BONETTI: ,,ULTIMA DATĂ A DURAT PROCESUL CU EL DOI ANI”

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă. Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină.”, apare în comunicat.

Citeşte şi CÂT DE APROAPE A FOST MIHAI COSTEA DE UN TRANSFER LA DINAMO! DEZVĂLUIRILE FOSTULUI FOTBALIST DE LA FCSB

dario bonettidinamorealitatealiga 1