Dario Bonetti, probleme în alcătuirea primului 11 al lui Dinamo! Doi jucători s-au accidentat

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 17:18,
Bonetti
Bonetti

Formația din Ștefan cel Mare va debuta în noul sezon al Ligii 1 în compania celor de la FC Voluntari, într-un duel programat luni, de la ora 20:30!

Dinamo continuă să fie în alertă cu doar două zile înaintea primului meci din actualul sezon, iar noul antrenor al echipei va trebui să găsească rapid soluții pentru un prim 11 cât mai competitiv la ora jocului. După ce au pierdut mai mulți fotbaliști de bază în ultimele zile, din cauza restanțelor salariale, „câinii” sunt nevoiți acum să se descurce cu ce au la dispoziție.

Astfel, deși avea un loc subțire din punct de vedere valoric, Dario Bonetti a primit două vești rele. Potrivit informațiilor GSP, fundașul central Marco Ehmann a acuzat probleme musculare și este incert pentru duelul cu Voluntari. Dinamo este însă decimată în zona apărătorilor centrali, acolo unde îl mai are la dispoziție în momentul de față doar pe Deniz Giafer (20 de ani), promovat de la echipa a doua a clubului.

Un alt jucător care are șanse minime să evolueze contra ilfovenilor este și Paul Anton, care ar fi suferit o entorsă. Mijlocașul „alb-roșilor” își continuă astfel perioada de indisponibilitate din ultima perioadă, asta după ce a fost nevoit să stea departe de terenul de joc din cauza unor alte problemelor medicale.

Citește și CINE MAI PUTEA SĂ FIE ANTRENOR LA DINAMO ÎN LOCUL LUI DARIO BONETTI: ,,EL A FĂCUT CEVA PENTRU CLUB”

realitateadinamodario bonettiliga 1ehmannanton