Darius Olaru, pregătit să dea totul pentru un titlu cu FCSB: „Mai avem patru finale și trebuie să le câștigăm!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 22:58,
FCSB Olaru

Mijlocașul celor de la FCSB, Darius Olaru, a obținut două penalty-uri în partida cu FC Botoșani, încheiată cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 3-1!

Formația lui Toni Petrea a trecut fără emoții de Botoșani și a revenit la două puncte de liderul CFR Cluj. Cu patru etape înainte de finalul acestui sezon, FCSB își dorește să nu mai facă pași greșiți și să recupereze handicapul pe care îl au în acest moment față de ardeleni. Pentru bucureșteni urmează duelul cu Academica Clinceni, programat luni, 10 mai.

Unul dintre cei mai activi jucători ai „roș-albaștrilor” din meciul cu moldovenii, Darius Olaru, a vorbit despre finalul acestui campionat și consideră că echipa sa nu trebuie să mai facă calce strâmb în aceste ultime jocuri. Olaru a vorbit și despre cele două lovituri de la 11 metri obținute și a mărturisit sincer că al doilea penalty nu știe sigur dacă a fost acordat corect sau nu.

olaru

”Știam că vom avea o partidă foarte grea aici la Botoșani. Nu multe echipe câștige aici. Dar, noi ne-am făcut meciul ușor în cele 15 minute când am marcat două goluri. Apoi ne-am închis și am încercat să contraatacăm.

Mai avem patru finale și trebuie să le câștigăm dacă vrem campionatul. Primul penalty a fost clar, al doilea, nu știu! Am simțit că mi-a dat cu genunchiul în genunchi și am căzut. Mă bucur că mi-am ajutat echipa”, a spus Darius Olaru, la finalul meciului cu FC Botoșani.

Citește și Toni Petrea, cu gândul la duelul contra Clinceniului: “Ne așteaptă cea mai grea partidă din perioada următoare!”

darius olarufcsbrealitateadeclaratiimeci Botosaniliga 1
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită