David Miculescu și Bogdan Rusu au fost analizați după evoluția din meciul Dunajska Streda – FCSB: ”Încă e corp străin acolo!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 03 august 2022, ora 23:17,
David Miculescu este un jucător care face diferența, a spus fostul lui antrenor de la UTA, Ilie Poenaru
David Miculescu este un jucător care face diferența, a spus fostul lui antrenor de la UTA, Ilie Poenaru

Rusu și Miculescu au debutat la FCSB chiar în Conference League, în partida cu Dunajska Streda. Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu i-au analizat în direct pe cei doi fotbaliști.

”Mi-au plăcut Olaru și Edjouma, mi s-a părut foarte activ Rusu, contează mult un nouar. Miculescu, activ și Coman a avut o pasă bună în careu. Mie mi-a plăcut că au stat mult în terenul adversarului, au controlat jocul, cred că e nevoie de mai multă personalitate în ultimii 20 de metri. Eu cred că noi putem câștiga, cel puțin așa mi s-a părut prima repriză. Dică are două meciuri la echipă. Când vor apărea relațiile de joc, va cere și Octavian Popescu mingile în adâncime”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

”O repriză bună, un ritm alert și-au analizat bine adversarul. FCSB a recuperat multe mingi în terenul advers, dar micile detalii au făcut ca ei să nu fie în avantaj acum. Cei doi jucători au intrat bine, nu au arătat rău, Rusu spre deosebire de Mioveni face și faza defensivă. Miculescu încă e corp străin acolo, nu ai cum de la început, el vine cu finețea, face și faza defensivă”, a spus Pancu.

 

miculescufcsbrusu