David Popovici, legătura mai puțin cunoscută cu Irina Rimes – Imaginile care s-au viralizat în aceste zile

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 09:12,
David Popovici și Irina Rimes
David Popovici și Irina Rimes

David Popovici, campionul olimpic la natație și Irina Rimes, artista muzicală, și-au împărtășit din experiențele de viață în cadrul unei întâlniri.

Odată cu câștigarea a două titluri mondiale în 3 zile, în probele de 200 m și 100 m la natație, David Popovici a devenit sportivul momentului în România. Internauții au început să caute tot mai multe informații despre tânărul român, descoperind un material alături de Irina Rimes.

Ce legătură există între David Popovici și Irina Rimes!

Cei doi au participat împreună la un podacast. În cadrul materialului video, sportivul și cântăreața au vorbit despre legăturile lor cu părinții, dar și despre mentalitățile inspirate de aceștia.

„(„Întrebat de părinții tăi cum te simți că ai pierdut medalia de bronz, tu ai spus că n-ai pierdut nimic pentru că n-ai câștigat locul patru”)

Da, e o mentalitate, poate, să zicem de învingător pe care mi-au insuflat-o. N-am considerat niciodată că pierd ceva, mereu am considerat că și dacă pierd învăț ceva. În sport se aplică foarte mult chestia asta pentru că ori pierzi, ori câștigi.

Eu cu puțin timp înainte de Olimpiadă nici nu eram calificat și cu puțin timp mai înainte de Olimpiadă nici măcar nu eram calificat la proba la care am luat locul patru. Când am terminat proba și am văzut ce performanță uluitoare am reușit, eram mai mult decât satisfăcut.

Ok, mă gândeam că am pierdut bronzul la două sutimi. Mi-am zis: o fi prea mult, de-abia m-am calificat la Olimpiadă, hai să nu exageram, la Olimpiada următoare iei aur. Mi-am zis eu niște chestii.

Am considerat că am câștigat locul patru. Am luat locul patru la două sutimi de bronz pentru că pur și simplu în ziua aia brazilianului, cel de pe locul trei, i-a fost puțin mai foame de victorie decât mie.”, a povestit David Popovici în podcast.

Cât despre Irina Rimes, relația pe care aceasta a avut-o cu părinții săi nu a fost una la fel de strânsă.

„Mama mă sună în fiecare zi, îi răspund cred la 5 apeluri din 10. Eu am început să comunic cu părinții mai mult când am zburat de acasă. La început comunicam pentru control, pentru că ei știau despre noi, dar nu își cunoșteau copiii. Atât de mult au muncit pentru noi încât au ajuns la 20 de ani ai mei și la 15 ani ai lui frati-miu fără să ne cunoască.

Atunci și-au dat seama că copiii lor sunt mari, au făcut alegeri în viață care le-au adus doar succes și bunăstare și pot avea încredere în copiii lor. Dar eu nu i-am blamat niciodată, au muncit atât de mult ca să ne dea lucruri, încât au uitat de partea cealaltă.”, a mărturisit Irina Rimes, în cadrul podcastului.

David Popovici și poveștile din copilăria sa! Drama marelui sportiv român! Citește chiar aici!

#irinarimes#davidpopovici