EXCLUSIV | DDB anunță ce se întâmplă dacă Dinamo retrogradează: „Avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 14:44,
ddb stadion

Dinamo traversează în acest moment cea mai bună perioadă din acest sezon, iar victoria cu Hermannstadt Sibiu le-a asigurat „câinilor” salvarea matematică de la retrogradarea directă!

Formația din Ștefan cel Mare a reușit să lege patru victorii consecutive pentru prima dată în acest sezon, iar această performanță a făcut ca „alb-roșii” să își îndeplinească unul dintre marile obiective din ultima perioadă, salvarea de la retrogradarea directă. Acum, elevii lui Dușan Uhrin Jr. trebuie să continue pe același tren ascendent și în ultimele două dueluri din play-out, pentru a fi siguri de rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc și de la anul.

Cu toate acestea, unul dintre cei mai importanți membri ai programului DDB, Alexandru Conovaru, a dezvăluit ce riscă Dinamo dacă va retrograda. Acesta a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că „alb-roșii” se vor desființa în cazul în care nu vor rămâne în Liga 1, asta deoarece fanii au dreptul de a utiliza sigla și palmaresul doar în primul eșalon.

ddb dinamo
sursa: fanatik.ro

„Dacă Dinamo va retrograda atunci va fi o problemă. Clubul se va desființa, pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă. Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga a 2-a și va fi a lui Nicolae Badea atunci clubul va trebui să își schimbe denumirea. Oricine ar vrea să vină acum la Dinamo se gândește că dă niște banii, dar nu știe ce se întâmplă cu ei.. se gândesc că poate îi ia Cortacero.

Așteptăm să vedem ce se întâmplă la procese, sperăm să avem vești bune și din punct de vedere sportiv și financiar, dar până atunci îndemn toți dinamoviștii să cumpere cât mai multe bilete, să își cumpere tricouri, să își reînnoiască abonamentele și să facă tot posibilul pentru a trage la final până la capăt. Am tras anul ăsta cum nu am tras niciodată! Hai să vedem ce se întâmplă cu următoarele procese cu Cortacero și Șerdean și poate o să se găsească o soluție și acești spanioli vor preda acțiunile!” , a spus Alexandru Conovaru, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Pablo Cortacero, ironizat de dinamoviști: “Are o căsuță poștală într-un câmp din Granada!”

dinamodesfiintaredeclaratiialex conovaruddbliga 1realitatea
Octavian Popescu FCSB

Octavian Popescu a fost comparat cu Gică Hagi: „Poate să-l depășească”

chiriches sassuolo

Echipa la care doi români pot forma cuplul de fundași centrali! Cine s-a interesat de Chiricheș și Drăgușin