DDB face orice pentru a salva Dinamo! Cum vor să mai adune bani suporterii echipei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 martie 2021, ora 15:24,
program-ddb
program-ddb

Dinamo trece printr-o perioadă destul de dificilă atât în ceea ce priveşte partea sportivă, dar cea legată de latura financiară.

După ce a fost preluată de Pablo Cortacero în vară, Dinamo a acumulat datorii imense de tot felul, iar spaniolul nu a mai dat niciun semn că ar veni cu banii în Ştefan cel Mare.

Singurii care se mai ocupă de susţinerera clubului sunt acum suporterii acţionari prin intermediul programului DDB.

Aceştia mai au foarte puţini bani de strâns ca Dinamo să-şi obţină Licenţa pentru sezonul următor al Ligii 1. După meciul jucat cu Dinamo Kiev, ,,câinii” au scos la licitaţie mai multe tricour cu autograful lui Mircea Lucescu.

Nu mai puţin de opt tricouri au fost semnate de ,,Il Luce”, câte patru de la fiecare echipă, pentru a ajuta la salvarea echipei din Ştefan cel Mare.

Primul tricou care a fost scos la licitaţie de către DDB este cel al lui Ante Puljic, cu autograful lui Lucescu, iar suma de pornire este în valoare de 300 de euro.

LICITAȚIE TRICOU ANTE PULJIC
Datoria pentru licență a scăzut până la 78.000€. Mai avem două zile.

Meciul Salvării de la Kiev ne ajută în continuare să strângem bani pentru licență și pentru supraviețuire. Avem câte 4 tricouri de la fiecare din cele două echipe, cu autograful lui Mircea Lucescu. Primul pe care îl punem la bătaie din această serie este tricoul lui Ante Puljić.

Echipa DDB și-a folosit toată creativitatea pentru ca rețeta de marketing a acestui eveniment să fie cât mai eficientă. De la deplasarea organizată pentru suporteri și aeronava personalizată DDB, până la numele jucătorilor scrise în chirilică.

Prețul de pornire pentru acest tricou este de 300€. Suma oferită pentru acest tricou va ajuta la coborârea datoriei pentru licență. Licitația se va încheia în seara aceasta la ora 18:00., apare în comunicatul dat de PCH.

Suma pe care o mai au de strâns cei din DDB pare acum una destul de mică, având în vedere că la început datoriile erau în valoare de 1.200.000 de euro.

Citeşte şi Dinamo s-a întors în țară după amicalul de la Kiev! Gigi Mulțescu: “Ne-am forţat limitele!”

licentamircea lucescudatoriipchddbdinamorealitatea