De ce nu s-a operat Florinel Coman: „Împreună au ajuns la concluzia că e mai bine așa”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 15:50,
FCSB v CFR Cluj – Liga 1 Romania, Bucharest – 19 Mar 2021
FCSB v CFR Cluj – Liga 1 Romania, Bucharest – 19 Mar 2021

Doctorul Bogdan Codorean a dat detalii despre accidentarea lui Florinel Coman, care a fost la un pas să se opereze.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost scos din circuit din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu Macedonia de Nord. Atunci, Florinel Coman a părăsit terenul după doar 10 minute, iar verdictul medicilor a fost unul dur. Astfel, jucătorul „roș-albaștrilor” a fost diagnosticat cu leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte și a ratat tot restul sezonului.

Doctorul Codorean susține că Florinel Coman a fost aproape de intervenția medicală, dar medicul FCSB, Flavian Arămitu, s-a consultat cu un specialist pe acest gen de operații din Finlanda și au decis ca internaționalul român să nu se opereze.

Florinel Coman ar putea să revină pe gazon cât de curând, întrucât se antrenează deja aproape la parametrii maximi.

”Cu toții mai vin la mine. Cu doctorul Arămitu țin legătura tot timpul. El a avut o chestie care era la limită între a se opera și a nu se opera. Aici, doctorul Arămitu s-a consultat cu un medic foarte cunoscut din Finlanda, care operează doar problema asta.

Sursa foto: Profimedia Images Florinel Coman

Împreună au ajuns la concluzia că e mai bine să nu se opereze. Din ce am înțeles, acum se antrenează aproape la capacitate maximă, dar nu știu amănunte. Urmează să intre. Nu riscă nimic pentru că nu s-a operat”, a mărturisit Bogdan Codorean, pentru AS.ro.

CITEȘTE ȘI –>> CÂND VA REVENI FLORINEL COMAN PE GAZON. JUCĂTORUL DE LA FCSB AȘTEAPTĂ ÎNCEPUTUL SEZONULUI

fcsbaccidentarerealitateaoperatieFlorinel Coman