SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Debandadă în avionul naţionalei de tineret cu jucătorii lui CS U Craiova implicaţi! Reacţia lui Florin Bratu

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 20:48,
Romania U21
Romania U21

În avionul cu care naţionala de tineret a României s-a întors din Spania, unde a efectuat un stagiu de pregătire, doi pasageri s-au plâns de comportamentul elevilor lui Florin Bartu.

George Cîmpanu (21 de ani, extremă), Ștefan Baiaram (18 ani, extremă) și Jovan Markovic (20 de ani, atacant), jucătorii celor de la CS U Craiova, i-au deranjat pe cei doi cu limbajul vulgar pe care l-au folosit, dar şi că au purtat necorespunzător masca de protecţie.

Florin Bratu nu se afla în acel moment în avion, dar a aflat ulterior despre incidente şi spune că din prisma jucătorilor, lucrurile s-au exagerat. Tehnicianul era în acel moment plecat spre Germania, să asiste la jocul amical Germania U20 – România U20 4-0.

,,Am vorbit cu Baiaram, cu Cîmpanu, mi-au spus că s-a exagerat puțin. Au fost mici probleme. Sunt niște adolescenți, care se mai tachinează în glumă. Nu e bine ce-au făcut, sunt într-un spațiu public, reprezintă naționala României.

Însă echipa venise după 3 ore și jumătate de zbor de la Malaga la Viena, 6 ore și jumătate de stat în tranzit. După, încă o oră de zbor. Situația aceasta pandemică… există nervozitate, vrei să ajungi acasă după 10 de zile de cantonament. Plus că suntem destul de sensibili în această perioadă.

Ei nu au dreptul să reacționeze, îmi cer eu scuze public față de domnul respectiv și de soția dânsului. O să încercăm să-i dezvoltăm în continuare pe acești jucători. Suntem tot timpul expuși, și în autocare, și în avioane, și la antrenamente. Trebuie să avem o conduită foarte bună. Cred că au înțeles. Vom încerca să prevenim aceste lucruri pe viitor.”, a declara Florin Bratu, pentru Digisport.

Florin Bratu, Foto: Alex Nicodim / FRF

Citeşte şi ROMÂNIA U21, EȘEC USTURĂTOR CONTRA MEXICULUI! ELEVII LUI FLORIN BRATU AU PIERDUT FĂRĂ DREPT DE APEL

 

 

 

Florinel Comanfcsbaccidenatrerecuperarerealitatealiga 1