Decizia luată de Cristina Neagu nu se schimbă: „Mă voi întoarce în 2022”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 11 august 2021, ora 17:47,
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Liderul naționalei României a confirmat faptul că nu va mai juca pentru prima reprezentativă în acest an, așa cum anunțase în urmă cu aproape patru luni. 

Sportiva și-a dezvăluit hotărârea după ce selecționata tricoloră a obținut calificarea la CM din luna decembrie. Acea performanță venise după ce România a ratat de puțin participarea la JO din acest an în urma turneului de calificare. Pentru cea mai bună handbalist a lumii aceste eșec a fost greu de digerat.

„Am fost foarte supărată că n-am ajuns la Jocurile Olimpice, deși meritam să fim acolo. Când alții merg la JO și noi stăm acasă vorbim mai mult despre cei care sunt acolo, nu despre cei care stau acasă. A fost dureros să privesc meciurile de la televizor.

Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediție a Jocurilor Olimpice, probabil va fi ultima. În acest an nu voi mai participa la nicio acțiune a echipei naționale, mă voi întoarce în 2022. Vreau să iau o pauză, am nevoie din punct de vedere fizic și psihic. Îmi doresc în continuare să fac performanță la echipa națională”, a comentat Cristina.

Pe de altă parte, Cristina abia așteaptă însă să înceapă sezonul competițional alături de CSM București.

„Ne bucurăm să avem parte de tot sprijinul sponsorilor. În momentul de față nu mai sunt probleme financiare la CSM București. Ne dorim să ajungem în Final Four, dar va fi dificil pentru că avem nevoie de omogenitate. Eu mă simt bine, dar din păcate am suferit o întindere săptămâna trecută la antrenament și deocamdată nu sunt în programul echipei. Genunchiul este în regulă. Sper ca problema musculară să nu fie de durată”, a fost poziția handbalistei de 32 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> ANA MARIA POPESCU ȘI-A SETAT PRINCIPALUL OBIECTIV, DUPĂ ARGINTUL DIN JAPONIA!

echipa nationalarealitateacristina neaguanuntcsm bucuresti