Decizie de ultimă oră luată de Vivi Răchită: ”Astăzi am fost pe Ilie Oană!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 16:15,
183831899_263380135484556_5674085314830669700_n

Fostul manager general al celor de la Petrolul Ploiești, Valeriu Răchită, a oferit ultimele detalii despre posibila sa revenire în cadrul clubului prahovean!

„Lupii galbeni” au ratat și în acest an principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului, și anume promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Elevii lui Octavian Grigore au fost nevoiți să lupte în ultima perioadă doar pentru prima poziție în play-out la finalul acestei ediții de Liga a 2-a, loc pe care și l-a adjudecat după meciul de astăzi, cu Aerostar Bacău, câștigat cu scorul de 2-0.

După ce s-a anunțat o adevărată revoluție în club după terminarea acestei ediții de campionat, Valeriu Răchită, unul dintre personajele așteptate pe Ilie Oană, a ținut să lămurească situația sa și a decis să facă totul public pe contul său de Facebook. Răchită a dezvăluit că l-a anunțat deja pe primarul Andrei Volosevici că nu este interesat de nicio funcție la echipă și va rămâne de acum înainte doar un simplu suporter al Petrolului.

rachita

„Astăzi am fost pe Ilie Oană! Tot astăzi l-am anunțat pe prietenul meu Andrei Volosevici de faptul că am luat decizia să fac acest anunț: declar public, pentru a se termina cu minciunile și dezinformările din jurul Petrolului, că nu mă interesează nicio funcție în organigrama clubului și că rămân pe viață un simplu suporter! Sper ca începând din acest moment, frustrații, dezinformatorii, mincinoșii, etc să nu îmi mai asocieze numele cu noul proiect ce se prefigurează a începe în această perioadă! Hai Petrolul!”, a fost mesajul postat de Răchită, prin intermediul unei postări pe Facebook.

tachita

Citește și VIDEO | ”Lupii” au învins Aerostar, dar rămân la sol!

rachitapetrolulpostare facebookrealitatealiga 2
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”