SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Declaraţie de dragoste pentru Rapid din partea unui fost antrenor la Dinamo: ,,Se ştie, e viaţa mea! Reprezintă familia mea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 20:45,
Rapid – UTA
Rapid – UTA

Deşi a jucat în tinereţe la Steaua şi antrenat la grupele ce Copii şi Juniori de la Dinamo, un antrenor de fotbal nu şi-a uitat marea dragoste, Rapidul.

Liber de contract după despărţirea de cei de la Metaloglobus, Gabriel Manu, fiul lui Ion Manu, fost portar la Rapid, a declarat că şi-ar dori să antreneze într-o bună zi echipa din Giuleşti.

Acesta spune că în momentul de faţă nu se poate pune problema să vină la Rapid, înrucât de pregătirea echipei se ocupă prietenul său Mihai Iosif.

,,Am spus-o mereu, se știe. Rapid e viața mea. Familia mea înseamnă Rapid, iar Rapid reprezintă familia mea. Acum, Rapid are un antrenor. Ar fi lipsa de colegialitate să mă gândesc să-i iau locul lui Mița, care mi-e și prieten. Dacă însă acolo se pune problema înlocuirii lui, doar atunci, evident că aș accepta să-mi văd visul cu ochii. Iar asta ar însemna ca Rapid să aibă un tehnician care muncește pentru Rapid 25 de ore pe zi.

Stadionul are o loja care poartă numele bunicului meu. Tata a făcut performanță la Rapid. Rămâne ca și eu să fac ceva pentru clubul care mi-a adus toate trăirile și bucuriile vieții în fotbal. Mă simt pregătit, evident. Studiez zilnic fenomenul. Asta nu înseamnă ca Rapid reprezintă o prioritate. Oriunde aș merge, aș lucra la fel de mult pentru binele respectivului club. Nu am bagheta magică, dar muncesc. Apropo, mă uit cu tristețe la Metaloglobus. Ce reușisem acolo și în ce situație este echipa acum. Mă doare. Comparativ cu primele 7 etape din ediția trecuta, diferența este net în favoarea mea.”, a declarat Gabriel Manu, pentru Radio Sport 1.

FOTO:Sport Pictures

Citeşte şi HATEM BEN ARFA, AŞTEPTAT ÎN CONTINUARE ÎN GIULEŞTI: ,,SE GÂNDEŞTE LA RAPID”

mihai iosifrapidrealitateagabriel manudinamo