Declarațiile lui Adrian Mititelu despre viitoarele meciuri la care vor participa suporterii echipei sale: ”Vom fi mai organizați”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 22:36,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Partida dintre U Craiova 1948 și Sepsi a fost întreruptă după doar 26 de minute din cauza scandărilor xenofobe, iar în prezent, meciurile se joacă fără suporteri.

Însă, Adrian Mititelu pare că și-a schimbat părerea și a spus că va exista o mai bună organizare, care va implica un regulament serios și niște obligații care trebuie respectate de către suporteri.

”La următorul meci când vom avea dreptul să jucăm cu suporterii acasă, vom da drumul publicului, dar cu un regulament, cu obligații celor care vin la meci.

Vom fi un pic mai organizați. Vom propune ca cei care încalcă regulamentul, să fie dați afară. O să avem tot ce e necesar. E etapizat. Vrem să ajungem pe modelul european.

Echipa noastră e foarte bună, dar au fost niște momente legate de ghinion. Echipa noastră are valoare și merita mai mult. Suntem mult mai buni decât alte echipe din România.

Eu am o relație bună cu suporterii. Eu am o relație proastă cu 7-8 persoane, care au confiscat galeria și o folosesc împotriva mea. Niște copii teribiliști au crescut și au venit împotriva mea.

Le-am dat și bani. Un lider de galerie care se impune. El e singurul care se impune. El vorbește doar în numele lui.

Eu vă spun că fiica mea și familia au plecat din cauza asta din Craiova. Pentru că au fost multe evenimente pe care nu le cunoașteți. Acum sunt cu apa până în gât, altfel nu refulam”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

adrian mititelusepsiU Craiova 1948