Declarațiile lui Florinel Coman după înfrângerea roș-albaștrilor în partida cu Farul, scor 2-3: ”În teren, te ia capul”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 23:09,
Florinel Coman
Florinel Coman

FCSB a fost învinsă în meciul cu Farul Constanța, disputat pe Arena Națională, scor 2-3.

Florinel Coman, care a avut un rol important în marcarea primului gol, a oferit mai multe declarații la finalul meciului. Mijlocașul ofensiv a afirmat că l-a nemulțumit arbitrajul.

„Am văzut fazele și părerea e că, în prima fază, Alibec îl faultează pe Tamm, care a dat pe lângă ea și a scăpat și a ieșit acel cartonaș. Dar asta este, am pierdut și suntem foarte triști. (…)

Și eu am fost supărat pe arbitru, cu toții suntem. În teren, te ia capul, să spun așa. Acum ne-am relaxat, ne gândim ce am făcut bine și rău și să scoatem greșelile din jocul nostru”, a spus Coman.

Întrebat dacă îl deranjează faptul că în sezonul actual a fost mai tot timpul rezervă, Coman a evitat să răspundă concret.

„Nu știu, nu depinde de mine, mă antrenez bine, este un vestiar unit, suntem fericiți, nu contează cine joacă, ci să strângem puncte. E un duș rece, care sper că ne-a trezit, pentru că nu am știut să gestionăm ultimele 20-30 de minute.

Orice echipă are și perioade cum au avut ei, dar la ce am văzut în acest campionat, cred că e o candidată serioasă”, a spus Coman.

„Cu CFR, va fi un meci foarte greu, sper să fie plăcut, deschis, noi mergem să atac[m, trebuie să câștigăm și poate reușim să luam cele 3 puncte.

Trebuie să ne luăm revanșa cu CFR, arătăm foarte bine, trebuie să fie atmosfera foarte bună, ca și până acum, suntem muncitori, umili și așteptăm rezultatele pe care le muncim”, a mai declarat Coman.

Florinel Comanfcsbfarul constanța