Declarațiile lui Răzvan Lucescu cu privire la situația lui Mihai Pintilii: ”Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la școală să studieze”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 20:08,
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a oferit mai multe declarații în legătură cu scandalul care a luat cu asalt FCSB.

Antrenorul lui PAOK susține că Mihai Pintilii nu ar trebui să antreneze echipa roș-albaștrilor fără să dețină licența PRO.

”În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învățați cu astfel de situații, ne descurcăm să fim șmecheri. Nu este vorba numai despre fotbal și despre acest scandal. În general, așa se întâmplă în România și în țările din est. Pentru a ajunge în sfârșit o țară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile!”, a declarat Lucescu, potrivit Fanatik.

”Poate că este cel mai bun și cel mai talentat antrenor al României. Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la școală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Dacă nu respectăm regulile, se creează un haos permanent. Nu e fair-play pentru ceilalți, care respectă regulile”.

”Este un exemplu greșit pe care îl dăm tuturor, nu numai celor din lumea fotbalului: «Nu respectați regulile, pentru că există variante să scăpați. Ăia mai puternici scapă, ăia mai slabi nu»”, a declarat Lucescu Jr, potrivit Fanatik.

paokmihai pintiliifcsbrăzvan lucescu