Deian Sorescu, gata de plecare! Polonezii, ofertă pe placul lui Dinamo! Detaliile tranzacției

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 18:41,
Deian Sorescu, sursa foto: Dinamo București/Facebook
Deian Sorescu, sursa foto: Dinamo București/Facebook

Deian Sorescu își dorește în această perioadă de transferuri să plece de la Dinamo, dar ultimul cuvânt îl are de spus clubul.

În ultima vreme s-a discutat din ce în ce mai intens de posibilitatea ca vedeta ”câinilor” să ajungă la polonezii de la Rakow Czestochowa. Oferta inițială a acestora a fost de 600.000 de euro, refuzată de conducerea din Ștefan cel Mare, care cere o sumă de un milion de euro.

Actualul loc trei din Ekstraklasa nu a renunțat și a revenit cu o propunere de 800.000 de euro, la care s-ar adăuga bonusuri ce ar putea duce tranzacția totală la peste un milion de euro, ceea ce ar fi pe placul șefilor lui Dinamo, conform fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI –>> Scene incredibile! Un antrenor de kickboxing din România, filmat conducând cu 160 km/h pe contrasens

Mai mult, gruparea din Polonia și-a trimis deja oamenii la București pentru a pune la capăt ultimele detalii. Aceștia s-au întâlnit cu Adrian Ilie și Cristian Cernodolea, cei care intermediază discuțiile dintre bucureșteni și clubul polonez, iar în următoarele ore mutarea ar putea deveni oficială.

”Da, suntem la București, dar nu pot da detalii în acest moment. Sunt mai multe oferte”, a declarat Adrian Ilie, fostul mare internațional, pentru sursa citată.

Dinamo ar fi de acord cu această tranzacție în condițiile în care ar primi 600.000 de euro imediat, iar alte 400.000 de euro la finalul sezonului.

CITEȘTE ȘI –>> Polonezii, oferta finală pentru Deian Sorescu! Ce se întâmplă dacă oficialii dinamovişti refuză propunerea

dinamosorescuRakow Czestochowapoloniatransfer sorescu