Dennis Man este lăudat după un început de sezon excelent: „Românul pare să fi înflorit în sfârșit”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 22:55,
Dennis Man
Dennis Man

Mijlocașul român Dennis Man a revenit cu gol pentru Parma, după accidentarea suferită la începutul sezonului.

Românul pare să fi înflorit în sfârșit! Este cel mai bun văzut vreodată în tricou Parmei”, au scris italienii despre Dennis Man

Folosit titular în meciul din deplasare împotriva celor de la Catanzaro, Dennis Man a deschis scorul în minutul 18, cu un șut ploasat din careu, mingea atingând bara înainte să intre în poartă.

Pentru a nu-l solicita prea mult, antrenorul Fabio Pecchia l-a schimbat pe român la pauză cu Anthony Partipilo, care în minutul 47 a dus scorul la 4-0. Celelalte goluri ale oaspeților au fost marcate de Benedyczak (25-p și 40) și Colak (83). Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve tot meciul.

Cel din aceste prime săptămâni de campionat este cel mai bun Dennis Man văzut vreodată în tricou Parmei. Românul pare să fi înflorit în sfârșit după ani de suișuri și coborâșuri, iar continuitatea sa este demonstrată de cifrele din acest campionat.

Man a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă în ultimele șapte meciuri din campionat. Creștere continuă pentru fosta extremă a celor de la FCSB, care este în sfârșit gata să-și ia zborul”, au scris cei de la parmalive.com.

parmadennis man