Dennis Man făcea senzaţie la 15 ani! Cine l-a remarcat atunci: ,,Mamă, ce jucător e ăsta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 14:26,
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma

Dennis Man a doborât recordul e cel mai scump jucător vândut vreodată din campionatul de fotbal din România.

Acesta a semant cu Parma, iar FCSB va încasa de pe urma mijlocaşului de 22 de ani suma de 13 milioane de euro.

Aurel Ţicleanu, fostul mare fotbalist de la Craiova, a vorbit despre cum ar putea să se adapteze Dennis Man la campionatul din Italia. Acesta a povestit şi cum l-a văzut pentur prim a oară pe jucător şi cum s-a făcut remarcat în doar un minut.

,,Românii suplinesc minusurile fizice prin alte calităţi. Prin inteligenţa, în primul rând, iar asta ar trebui să se materializeze şi în modul de adaptare al lui Man la Parma. E un tip inteligent. Îmi aduc aminte că l-am văzut prima dată la 15 ani, eram împreună cu Zoltan Kovacs. Nici nu trecuse un minut şi mi-a spus ‘mamă, ce jucator e ăsta!’ 

L-am întrebat: ‘Când ai avut timp să-l vezi, eu nici n-am apucat să mă uit pe teren să văd 22 de jucatori’. Şi uite că jucători trecuţi pe la loturile noastre ajung acum şi se vând pe astfel de sume. Bravo tuturor celor care au participat.”, a declarat Aurel Ţicleanu pentru Pro X.

După ce a fost transferat de Parma, Dennis Man a şi debutat în tricoul noii sale echipe, în meciul pierdut cu Napoli, scor 0-2.

Mijlocaşul de 22 de ani s-a făcut remarcat în cele 10 minute de pe teren doar cu o pasă dată cu călcâiul în prelungirile partidei. Acesta ar putea primi mai multe şanse în meciul din etapa următoare din Serie A, împotriva Bolognei.

Citeşte şi EXCLUSIV | Situaţia de la Craiova, una dificilă de gestionat: ,,E greu să faci o echipă când patronii se implică

aurel țicleanudennis manrealitateatransferparma