Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit internaționalul român după ultimul meci

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 09:41,
Dennis Man- profimedia-0599207614
Dennis Man- profimedia-0599207614

Fostul golgheter al Ligii 1, Dennis Man (22 de ani), a început al doilea meci consecutiv ca titular la Parma, iar evoluția sa a fost din nou una pe placul peninsularilor!

După victoria din etapa trecută împotriva Romei, Dennis Man se pare că l-a convins pe antrenorul Roberto D’Aversa, care a decis să îl trimită la luptă încă din primul minut. Internaționalul român a fost unul dintre cei mai activi jucători de la Parma pe perioada celor 90 de minute, iar acest lucru a fost remarcat de către presa din Italia.

Jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com i-au acordat nota 6 lui Dennis Man, una dintre cele mai mari din echipă și au descris evoluția sa în câteva cuvinte. „A început foarte bine meciul, a trecut de foarte multe ori de adversarul direct. Apoi s-a adaptat la evoluția jocului. A avut pe cap mingea de egalare, la 1-2, dar a trimis central.”

Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

Fostul jucător al FCSB-ului a avut șansa de a marca în finalul partidei și de a aduce egalarea pentru formația sa, care a pierdut în deplasarea de la Genoa, scor 1-2. Pentru Parma această înfrângere a venit într-un moment bun al echipei, care a arătat o creștere în evoluții în ultimele jocuri.

Celălalt român din echipă, fostul oltean Valentin Mihăilă, a început meciul de pe banca de rezerve și a fost introdus pe teren în minutul 64 al partidei. Mihăilă nu a primit însă niciun calificativ din partea italienilor, deși a bifat aproximativ 30 de minute de joc.

Citește și VIDEO | Parma a fost învinsă deși a condus. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

nota manmihailaserie arealitateaparmapresa italiadennis man