Dennis Man, titular în ultimul joc al Parmei! „Cruciații” rămân aproape de zona retrogradării

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 18:49,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Formația de pe Ennio Tardini a remizat, scor 0-0, contra celor de la Ascoli, în runda cu numărul 16 din Serie B!

Parma continuă să nu se regăsească în actuala stagiune, astfel că rezultatul de astăzi nu face altceva decât să prelungească criza pentru formația pregătită de Giuseppe Ianchini. În urma acestui rezultat, „cruciații” rămân doar locul 15 în ierarhie după 16 etape și au 19 puncte acumulate.

Foto: Profimedia

În partida de astăzi, Dennis Man a început ca titular, însă prestația sa nu a făcut diferența pe tabela de marcaj. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a jucat în spatele celor două vârfuri, Inglese și Tutino, și a fost ținut pe teren până în minutul 70. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă nu a fost inclus în lot, din cauza problemelor medicale.

Noul antrenor al Parmei, mesaj clar pentru Dennis Man

“Trebuie să gândesc la toți jucătorii, iar Dennis (Man) face parte din echipă. Are calități excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel precum cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.

Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înțelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeași cale precum ceilalți”, spunea zilele trecute Giuseppe Iachini, citat de parmalive.com.

Citește și ITALIENII ȘI-AU PIERDUT RĂBDAREA CU DENNIS MAN: „S-A CHINUIT SĂ ÎŞI GĂSEASCĂ O POZIŢIE!”. NOTA PRIMITĂ DE ROMÂN

dennis manserie Bparmarealitatea