Dennis Politic, eroul celor de la Dinamo, vrea mai mult: „Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 20 mai 2024, ora 23:14,
Dennis Politic
Dennis Politic

Dennis Politic a marcat cele două goluri ale lui Dinamo în victoria cu Csikszereda. Tânărul jucător aproape că i-a salvat pe „Câini” de la retrogradare prin reușitele sale din manșa tur a barajului.

După meci, Politic a vorbit despre situația sa. Iată ce a precizat despre viitorul său.

„Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel!”

„Mă bucur forate mult pentru victorie, pentru victorie și mă bucur și pe plan personal. Cred că ne-am creat destul de multe ocazii. În prima repriză a fost greu să-i desfacem, dar știam că o dată cu primul gol o să vină și mai multe ocazii și goluri. 

(n.r. despre cel de-al doilea gol) A fost o fază instinctivă, mi-a venit pe moment, dar driblingurile unu la unu sau pătrunderile încerc mereu să le exersez. Nu a fost ceva la întâmplare, este ceva pe care chiar mă concentrez. 

(n.r. Crezi că echipele mari din Liga 1 sunt cu ochii pe tine?) Nu mă gândesc la asta acum. Mă bucur că am câștigat în seara asta.

(n.r. Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Eu sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Nu e job-ul terminat, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai mult și s-a terminat doar 2-0. Mai am contract, sunt fericit și voi da tot ce pot. 

Deocamdată mă gândesc să joc aici la Dinamo și când va fi momentul să vină o ofertă din străinătate, bineînțeles. Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel. 

 A fost o seară extraordinară, chiar le spuneam colegilor că este cea mai frumoasă seară. 50% este rezolvată salvarea. A trecut un meci și știm că vor da totul ca să câștige”, a spus Dennis Politic, după victoria cu Csikszereda.

dennis politicdinamo