SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Derapaj grosolan la adresa suporterilor acţionari de la Dinamo: ,,Boschetarii ăia trei nu au ce să caute acolo să conducă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021, ora 09:01,
DDB
DDB

Dinamo a trăit cea mai mare umilinţă acum 2 etape, când pe Naţional Arena a fost învinsă categoric de FCSB, scor 0-6.

După acel joc, Dario Bonetti a fost anunţat că nu mai are viitor la echipă şi a fost chemat la negoxieri pentru a semna rezilierea contractului, iar clubul nu se află în cea mai bună situaţie acum.

Ionel Ganea, fost jucător la Dinamo, este de părere că liderii DDB sunt de vină pentru situaţia în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare acum.

,,Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo.

E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa.

Mă abțin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluție în atac. A jucat toată viața lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

E Țîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns și la Dinamo! Nu poți să păcălești tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calități, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie și muncă. Să aducă atacanți centrali”, a declarat Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Ionel Ganea

Citește și MUREȘAN, ÎNGRIJORAT DUPĂ CE A AFLAT CĂ BONETTI ARE COVID: „NU ŞTIU CARE E PROCEDURA”

ionel ganealiga 1suporteri actionariddbrealitateadinamo