Derby-ul FCSB-Rapid 2-2 sub „lupa” lui Ionuț Chirilă: „A părut o echipă de Liga 3!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 21 aprilie 2024, ora 12:48,
Ionuţ Chirilă/Sursa foto: Sport Pictures
Ionuţ Chirilă/Sursa foto: Sport Pictures

FCSB și Rapid s-au duelat sâmbătă seară pe Arena Națională. Partida s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2.

Ionuț Chirilă a analizat prestațiile ambelor formații și nu a fost îngăduitor. Tehnicianul român a identificat marile probleme ale ambelor tabere.

„A părut o echipă de Liga 3!”

„În repriza a doua, Rapid a părut la mijlocul terenului o echipă de Liga 3. Haos întreținut și de FCSB, pase greșite, ambele echipe fără trasee și automatisme. Nu știu când să iasă din presingul adversarului, combinații, verticalizare! Nu am văzut atacuri gândite, cu 8-10 pase, cu eliberare de spații din partea atacantului central, cu devieri și cu decizii ale omului fără minte.

Acuratețea paselor s-a văzut doar când nu exista adversitate, când erau 4-5 metri distanță între jucători. Cum se strângea jocul, începea haosul! A greșit multe mingi până și Olaru, care îmi place foarte mult, jucător de calitate pentru fotbalul vest-european, cu viteză de reacție și de execuție, cu centrul de greutate jos. Dar nu din lipsă de calitate a greșit, ci pentru că intră în degringolada coechipierilor și a echipei lui”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit celor de la ProSport.

rapidfcsbionut chirila