Destăinuirea lui Cristiano Ronaldo înaintea CM din Qatar: „Uneori mă întreb și eu de ce sunt numărul 1”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 17 noiembrie 2022, ora 11:51,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu „exploziv”, în care i-a criticat dur pe cei de la Manchester United, dar a vorbit și despre el.

Cristiano Ronaldo se simte mândru că este cea mai urmărită personalitate pe instagram

Atacantul portughez al lui Manchester United i-a dezvluit jurnalistului Piers Morgan că nu are respect pentru antrenorul lui Manchester United, olandezul Erik ten Hag, deoarece nici el nu-l respectă.

Dar lusitanul s-a referit și la notorietatea pe care o are. Concret, jucătorul este cea mai urmărită persoană publică pe instagram, cu 497 de milioane de urmăritori, mult peste starul argentinian Lionel Messi (373 de milioane).

Mă simt mândru. Înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă că oamenii mă plac. Uneori mă întreb și eu de ce sunt numărul 1. De ce eu și nu altcineva? Cred că nu numai pentru că joc fotbal bine, ci și restul contează.

Trebuie să fii carismatic, oamenii să simtă o conexiune cu tine. Cred că ajută și să arăți bine. Nu știu motivul real, dar cred că sunt carismatic.

Nu știu cum se spune în engleză, dar cred că sunt un fruct din care oamenii vor să muște. Să zicem o căpșună. Nu știu dacă are sens în engleză ce spun”, a declarat Ronaldo.

În ceea ce privește Top 10 al celor mai urmărite persoane pe instagram, primele două locuri sunt ocupate de rivalii Ronaldo și Messi.

Alte patru persoane sunt cântăreți (Selena Gomez – 356 de milioane, Ariana Grande – 339 de milioane, Beyonce – 282 de milioane și Justin Bieber – 264 de milioane), unul este actor (Dwayne ‘The Rock’ Johnson – 347 de milioane), iar trei sunt surorile Kardashian (Kylie Jenner – 372 de milioane, Kim – 333 de milioane și Khloe – 279 de milioane).

cristiano ronaldo