Destinație surpriză pentru nocturna de pe stadionul Giulești

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019, ora 16:37,
giulesti2

Stadionul Giulești „Valentin Stănescu” urmează să fie modernizat până la data organizării Campionatului European de Fotbal din 2020. O veste bună pentru suporterii nostalgici ai Rapidului este că stâlpii de nocturnă vor fi mutați la stadionul Colentina.

La Colentina joacă Daco Getica București, echipă din Liga a 2-a.

Arena de lângă Podul Grant trebuie refăcută din temelii pentru EURO 2020. Potrivit planului de reconstrucție, va fi păstrată doar peluza dinspre sala de sport, restul va fi demolat.

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (dintre care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor).

Noul complex sportiv din Giulești va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spații de cazare pentru sportivi, precum și de spații de alimentație publică sau spații administrative.

Stadionul Giulești trebuie să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante la EURO 2020, competiție care va fi găzduită și de București.

demolaregiulestinocturnarapidcolentinastadion
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”