Detalii despre plecarea lui Rednic de la Dinamo! „Era stupefiat, nu l-am văzut niciodată aşa!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 17:52,
mircea-rednic-ionut-negoita-dinamo

Dat afară de la Dinamo, Gabriel Răduţă a rememorat episodul plecării lui Mircea Rednic după ultimul mandat în Ştefan cel Mare. Fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo a povestit felul în care conducerea clubului s-a purtat cu Rednic.

Răduţă a comparat momentul în care el însuşi a fost îndepărtat de la Dinamo cu cel în care Mircea Rednic a fost anunţat că este demis.

„A fost o discuție de un minut, m-am revăzut în Mircea Rednic, așa i s-a întâmplat și lui. Dacă vă povestesc cum a fost dat Mircea afară…(n.r. Mircea Rednic a fost chemat să facă strategia pentru sezonul următor și a fost anunțat că a fost demis) Și Mircea m-a chemat pe mine să discutăm strategia. M-am dus cu jumătate de oră mai tărziu și el mi-a zis: «M-a dat afară». Rednic era stupefiat. Nu supărat, cât surprins negativ. Nu l-am mai văzut niciodată așa”, a spus Gabi Răduță la Pro Sport Live.

Fostul şef de la CCJ Dinamo îl acuză pe Bogdan Bălănescu pentru faptul că ar fi încercat să deterioreze relaţia sa cu Mircea Rednic.

„Am mai avut contre cu Mircea, dar tot pe manipulare. Păi, el (n.r. Rednic) mi-a zis că îi spunea (n.r. Bălănescu) că eu îl înjur. Puteți să îl întrebați și pe Mircea. Nici el nu e nici pe departe acea persoană negativă. Dacă rămânea Dinamo, nu ajungeam aici” – a povestit Răduţă.

Mircea Rednic are două titluri de campion în palmares, unul cu Rapid (2003) şi unul cu Dinamo (2007). Ultimul trofeu cucerit de antrenorul român a fost Cupa Azerbaidjanului, în urmă cu nouă ani.

CITEŞTE ŞI: Marea problemă de la FCSB, sesizată chiar de un fost dinamovist: ”Pe bune! Nu mai ai nici motivație!”

demisdinamocopii si juniorimircea rednicbalanescuNegoitagabi raduta
Dinamo bucurie

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină

burleanurade

OPINIE | Când va fi Burleanu răspunzător pentru rezultatele tricolorilor