Detaliul care nu îi dă pace lui Edi Iordănescu „Mă, lumea știe ce ai făcut!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 12:55,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu vine după un rezultat incredibil, obținut de FCSB în fața rivalei Dinamo, scor 6-0, în cea mai recentă etapă încheiată în Liga 1.

Este prima victorie din mandatul lui Iordănescu Jr. pe banca vicecampioanei României, după 1-1 cu Sepsi și 1-4 cu CFR Cluj, Însă în discursurile pe care le ține, tehnicianul de 43 de ani scoate în evidență un detaliu în mod repetitiv.

Robert Niță a observat faptul că Edi Iordănescu amintește, de cele mai multe ori, de performanțele pe care le-a avut la toate echipele de club pe la care a trecut. Toate aceste lucruri, pentru că antrenorul FCSB-ului nu se simte apreciat la adevărata sa valoare.

”Nu îmi place că vine tot timpul și ne spune ce a făcut la Pandurii Tg. Jiu, la Mediaș… mă, știe lumea! Te apreciază lumea, Edi, lumea știe ce ai făcut. Am impresia că tot timpul consideră că nu e apreciat la adevărata lui valoare și simte nevoia să amintească tot timpul lucrurile bune pe care le-a făcut.

Bă, câștigi campionatul și ești trist, la CFR? Bucură-te, mă, de moment, sari cu ăia! Bucură-te că ai câștigat campionatul, ești antrenorul numărul 1 din România!”, a declarat fostul atacant, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> NU TOȚI DE LA FCSB SUNT LĂUDAȚI: „CU EL MAI TREBUIE LUCRAT LA PSIHIC”

realitateaapreciereedi iordanescurobert nițăfcsb