EXCLUSIV | Omul care a fost în spatele ascensiunii CFR-ului, dezamăgit după derby: „Dacă dădeați scorul ăsta înainte de meci, spuneam niciodată”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 20:16,
burca morutan

CFR Cluj a primit pentru prima oară în acest sezon trei goluri într-o partidă din Liga 1. 

Iar în urma acestei înfrângeri la scor, ar putea pierde pentru prima oară în ultimii 4 ani, fotoliul de lider la sfârșitul sezonului regulat.

Foto: Paul Ursachi (Profimedia)

„Nu am mai văzut un așa CFR obosit, blazat, parcă nu și-au dorit punctele din meciul de astăzi. Nu au putut, FCSB a jucat bine de la început, au dominat meciul au fost  fizic peste adversar. Au avut viteză de reacție, în timp ce CFR a fost o echipă fără vlagă, fără voință, fără putință, nu a avut niciun șut pe spațiul porții.

Dacă discutam înainte de partidă și îmi spuneați că CFR pierde cu 3-0 ziceam că niciodată. După aspectul partidei scorul a fost meritat mai putea să dea goluri FCSB. E o partidă pe care CFR trebuie să o uite repede și să se mobilizeze. Pauza să le fie utilă și să câștige meciurile următoare pentru că altfel vor fi probleme”, a fost analiza derbyului făcută de Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Momentul eliminării lui Arlauskis nu a fost hotărâtor în stabilirea învingătoarei consideră fostul șef din Gruia.

„Poate nu ar fi fost scorul acesta, dar CFR a măcinat în gol, FSCB au fost primii la minge. Era clar că vor da gol la un moment dat. Și dacă ar fi fost 11 la 11 tot ar fi câștigat FCSB. 

În privința eliminării, Octavian Popescu scăpase singur. Arlauskis nu a atins mingea, era fază iminentă de gol, arbitrul are acoperire regulamentară. Hațegan cred că nu a greșit, a fost corectă eliminarea”, a mai spus fostul conducător al campioanei României. 

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, euforic după victoria cu CFR Cluj: ,,Au intervenit îngerii pe teren! Nu înţeleg de unde am avut viteza aia”

analiza derbycfr clujrealitateafcsbiuliu mureșan