VIDEO | Dezastru pentru Dinamo! Ultima „Guriță” de oxigen?! Sepsi -Dinamo 2-0!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 00:10,
contra dinamo

4 din 4! Nu victorii, ci înfrângeri! „Câinii” au pierdut al patrulea meci la rând iar poziția lui Cosmin Contra este amenințată! „Guriță” ar putea fi demis, asta dacă nu cumva își va anunța singur plecarea.

Speranțele lui Dinamo de a începe să urce se năruiesc etapă după etapă. Dacă până acu puteau fi invocate greșelile de arbitri, în această seară, Dinamo a fost „ZERO” pe linie.

Victoria covăsnenilor este indubitabilă, Dinamo neavând nicio ocazie reală de gol exceptând lovitura liberă executată de Camara, mingea trecând milimetric pe lângă vinclul porții covăsnenilor.

Asta, în timp ce, pe lângă cele două reușite, elevii lui Leo Grozavu au mai avut și alte situații clare de a marca. Meci după meci, „câinii” pierd încet-încet contactul și, este de așteptat, ca spaniolii din staff-ul lui Dinamo să ia măsuri.

Gazdele au demonstrat că sunt una dintre echipele bune ale campionatului.

Achahbar a făcut 1-0 după un șut de la distanță direct în vinclu, după o jumătate de oră de joc. Golul al doilea a venit în minutul 77, când Fulop a înscris cu o scăriță, consfințind scorul final.

Citește și Rețelele de socializare au fost luate cu asalt cu glume, după Barcelona-Real

realitateasepsifulopliga 1achahbardinamo
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului