SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dezvăluire explozivă! Cum a ajuns Gigi Becali să fie vânat de Statul Paralel: „Devenise prea popular”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 23:59,
Gigi Becali, sursa Profimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA
Gigi Becali, sursa Profimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA

Liviu Dragnea a vorbit la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, printre altele, despre cum se alcătuiau liste cu oameni din sport care erau vânați de Statul Paralel.

Fostul președinte al PSD l-a nominalizat pe Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB. În opinia sa, omul de afaceri  putea să devină periculos în ochii unor persoane influente.

Știți care sunt oamenii care au fost puși pe listele care au fost făcute, pentru că au fost liste făcute de Coldea. Ei aveau țintele umane, de câteva categorii, în primul rând liderii politici care aveau sigur altă opinie decât a lor sau care erau considerați de ei că patrioți și mai greu de stăpânit și care puteau strânge o anumită masă critică într-o anumită zona. Lideri de opinie care puteau să devină periculoși dacă aveau o creștere.

Unul de care îmi aduc aminte este Gigi Becali. Becali enerva pentru că devenise prea popular. Patronii cluburilor de fotbal pentru că vedeau că patronii puteau să devină lideri de opinie. Oameni din presă, oameni care au puncte de vedere bine articulate și care sunt curajoși, care pun întrebări. Patroni de presă„, a declarat Liviu Dragnea la Culisele Statului Paralel, potrivit realitatea.net.

Citește și TELENOVELA MORUȚAN NU S-A ÎNCHEIAT! VALERIU IFTIME NU ÎI DĂ PACE LUI GIGI BECALI ȘI VREA BANII CUVENIȚI

liviu dragnearealitateagigi becaliexclusivstatul paralel