Dezvăluiri șocante despre Vladimir Putin: ”Un psihopat violent. Nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 martie 2022, ora 10:49,
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Rusia a găzduit Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, competiție care l-a adus în centrul atenției din lumea sportului pe Vladimir Putin.

Suzy Cortez, un fotomodel brazilian invitată în Rusia, a făcut dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu președintele rus, la un eveniment în perioada în care cel mai mare stat din lume ca suprafață organiza Cupa Mondială de acum patru ani.

De asemenea, vedeta sud-americană l-a criticat dur pe același președinte și pentru declanșarea războiului asupra Ucrainei.

CITEȘTE ȘI –>> Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, relatări de pe frontul din Ucraina: „Sunt gata să merg acolo unde ne spun ei”

”Putin m-a strâns de mână și s-a holbat la mine câteva minute, ceea ce m-a speriat puțin. Pe tot parcursul evenimentului stătea pe un fel de tron ​​și când voia să-mi spună ceva, vorbea cu secretara, iar secretara venea la mine și îmi transmitea.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a povestit Suzy Cortez, pentru Daily Star, citată de as.ro.

”Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina”, a scris Suzy Cortez, pe Twitter.

CITEȘTE ȘI –>> Soția unui cunoscut sportiv din Ucraina, revoltată din cauza războiului: “Nu mai există fătălăi ca voi în lume”

cm 2018suzy cortezrusiaPutin