Dezvăluirile incendiare ale lui Dănuț Lupu despre perioada petrecută la Dinamo: ”Fostul meu coleg i-a cerut bani fiului meu să joace”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 22 mai 2024, ora 17:28,
Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Fostul internațional a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Dinamo. El a dezvăluit că un fost coleg i-a cerut bani lui Răzvan, fiul său, pentru a-l include în lotul echipei.

În plus, Lupu a precizat că s-a certat cu doi prieteni fiindcă aveau păreri diferite cu privire la cariera în fotbal al lui Răzvan.

„Pe vremea noastră, dacă duceai copilul la fotbal nu era ok. Uite, fiul meu a întâmpinat mari probleme. Fiindcă și antrenorii spuneau ‘Ce, mă, tu vrei să joci ca tac-tu? E greu, mă’.

Eu am greșit foarte mult față de băiatul meu pentru că nu l-am împins de la spate, cu toate că la ce se joacă… Juca liniștit în Divizia A. Toată lumea ‘Domnul Lupu nu avem mingi, nu avem tricouri’. Ce treabă are cu băiatul meu?

Ca să nu mai zic că un fost coleg de al meu, când era la Dinamo, i-a cerut fiului meu bani să joace. Pe cuvântul meu de onoare. De ce să mint? (n.r. – Câți ani avea?) Vreo 14-15 ani. Juca la Dinamo, la juniori.

Mi-a spus mie băiatul meu. A venit acasă și mi-a zis. I-am zis ‘Răzvan, mai bine stai acasă’. Eu și acum, cât am fost la CS Dinamo am avut multe posibilități. Meriți să joci, joci, nu meriți, nu joci.

Eu m-am certat cu doi prieteni de ai mei din cauza copiilor. Ei îl vedeau pe copil Dumnezeu, Maradona. Și eu le-am spus ‘Copilul trebuie să mai crească’. ‘Nu, domne, că al meu e bun, trebuie să îl bagi’. ‘Atunci ia-l acasă’. Și nu mai vorbesc cu ei.

(n.r. – Când a renunțat băiatul la fotbal?) Pe la 19 ani, când era la Focșani. Președinte era actualul și încă finul meu Marius Bratu. Că nu mai vorbesc cu el. Eu nu sunt un tip ranchiunos. Eu l-am adus pe Marius antrenor la CS Dinamo.

Nu am înțeles de ce l-au dat afară. Nu mai e problema mea”, a spus Dănuț Lupu.

danut lupudinamorăzvan lupu