Dezvăluirile unui fost jucător, despre procesul cu Gigi Becali: „De 15 ani mă judec și nu am primit nimic!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 16:51,
gigi becali

Clubul lui Gigi Becali se pare că are o problemă cu un fost jucător al echipei, căruia nu i-ar fi plătit impozitele salariului pe care acesta îl încasa la „roș-albaștrii”!

Jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională a României, Dorinel Munteanu (52 de ani), a vorbit despre procesul pe care îl are cu Gigi Becali și echipa pe care acesta o conduce, încă din perioada când fostul mijlocaș evolua în Ghencea.

„Neamțul” a evoluat în perioada 2003-2005 pentru echipa care juca în Ghencea la acea vreme și susține că departamentul financiar al bucureștenilor nu i-ar fi plătit impozitele pe salariu, astfel că acum are probleme. Fiind rezident în Germania și având toate actele de venit depuse acolo, Dorinel Munteanu a rămas fără suma de 300.000 de euro, bani care au fost blocați de statul german, din cauza problemelor cu echipa lui Gigi Becali.

Mă judec de ani de zile pentru perioada în care am fost jucător acolo și n-au plătit impozite pentru salariul meu! Eu sunt rezident în Germania, am toată documentația depusă acolo pentru venitul meu. De 15 ani mă judec cu Steaua și-am câștigat în toate instanțele, dar n-am primit nimic. Steaua nu mi-a plătit impozitul la statul român, nemții îmi cer o dovadă că s-a plătit aici.

Mi-au oprit fiscul german o sumă foarte mare de bani… Peste 300.000 de euro sunt blocați. Eu trebuie să dovedesc că s-au plătit și n-am cum!”, a spus Dorinel Munteanu, pentru GSP.

Citește și Helmut Duckadam, la CSA Steaua? Comandantul Mădălin Hîncu a făcut anunțul

Ulterior, Dorinel Munteanu a spus că nu are nimic personal cu fostul său patron, dar este o situație delicată pentru el, deoarece este nevoit să nu poată folosi o sumă importantă de bani, din cauza unei erori făcute de clubul „roș-albastru”.

„Eu n-am nimic personal cu Becali, îmi spun părerea pentru că sunt fost internațional și am dreptul să-mi spun o părere. Totul a plecat de la acel conflict legat de impozit care nici până acum nu s-a stins. Eu am blocați 300.000 de euro până dovedesc că s-au plătit. Și știe toată lumea că ce-ți oprește Fiscul scoți mai greu de la ei. N-am nicio răutate față de Gigi Becali, am fost jucător de bază și i-am câștigat campionatul!”, a mai mărturisit fostul internațional român.

Citește și Ce a pregătit Craiova lui Mititelu înainte de meciul din Cupa României! Cum au apărut oltenii pe teren

dorinel munteanugigi becaliprocesrealitateadeclaratii
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”