Dică, împăcat cu situaţia: „Visam să plec altfel…”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 22:45,
nicolae-dică
nicolae-dică

Ca şi demis după eşecul cu CFR Cluj, Nicolae Dică a aflat în direct despre declaraţiile lui Gigi Becali de la finalul jocului. Descumpănit, antrenorul a anunţat că va discuta cu patronul şi va lua o decizie în zilele următoare.

Nicolae Dică a aflat chiar în timpul flash-interviului de la finalul jocului cu CFR Cluj că finanţatorul FCSB i-a cerut demisia. Antrenorul consideră înfrângerea una nemeritată şi s-a apărat de acuzaţiile lui Becali.

CITEŞTE ŞI: Adio, Dică! Becali: “Asta le-a întrecut pe toate! Şi-a bătut joc de mine!”

„Nu ştiam că patronul mi-a cerut demisia. Cu cele două schimbări pe care le-am avut am fost aproape să egalăm. Voi avea o discuţie cu patronul. Veţi vedea în zilele următoare” – a explicat Dică.

Antrenorul vicecampioanei nu crede că rezultatul înregistrat pe tabelă la finalul derby-ului cu CFR Cluj a fost unul just.

„Scorul este mincinos. Am avut multe ocazii şi nu am marcat. Am dominat repriza a doua de la un capăt la altul, ne-am creat ocazii chiar şi în zece oameni” – a fost analiza lui Dică.

La conferinţa de presă, Dică a vorbit încă o dată despre posibilitatea plecării:

„Ce, numai la Steaua se antrenează!? Voi vedea ce voi face, am planurile mele, visele mele. Este cel mai delicat moment. Visam altceva, ca atunci când voi pleca de la o echipă să plec altfel. Când nu sunt rezultate, cade antrenorul, cine vreţi să cadă?”

Dică a primit un mesaj de încurajare chiar de la Toni Conceicao. Antrenorul lui CFR Cluj a fost şi el sub presiune la începutul actualului mandat în Gruia.

„Asta este viaţa în fotbal. Viaţa antrenorilor este dificilă, îi respect pe toţi, îl respect şi pe Nicolae Dică. Este o situaţie grea pentru el, dar are forţa de a redresa situaţia. Şi pentru mine a fost dificil” – a punctat antrenorul portughez.

După 2-0 cu FCSB, CFR Cluj s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului din Liga 1.

antrenorcfr clujgigi becaliderbynicolae dică