Dilema lui Basarab Panduru: „CFR, FCSB nu au nevoie de Sorescu? E prea ieftin pentru ce poate”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 23:49,
Deian Sorescu
Deian Sorescu

Dinamo a reușit să câștige, scor 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Toate golurile ”alb-roșilor” au fost marcate de Deian Sorescu (minutele 44, 59 și 72), autorul unui hattrick de senzație.

Prestația excelentă a fotbalistului de 23 de ani a atras atenția și lui Basarab Panduru, care este surprins de interesul scăzut manifestat către acesta. Fostul internațional este de părere că suma de transfer pusă de Dinamo este prea mică în comparație cu valoarea jucătorului.

De asemenea, Panduru nu înțelege cum echipele contracandidate la titlu nu încearcă să-l transfere pe Sorescu, în condițiile în care pretențiile financiare ale celor de la Dinamo nu sunt foarte ridicate.

”A fost pus la vânzare la 1 milion, am înţeles că acum cer 500 de mii. Mă mir că nu există nicio echipă din România să-l cumpere pe 4-500 de mii de euro. Pentru mine este un mare semn de întrebare.

Este un jucător prea ieftin, pentru ce poate băiatul ăsta. CFR, FCSB nu au nevoie de Sorescu? Sepsi nu are nevoie? Dacă vrei să te baţi la titlu dai. Sau poate că pentru România nu mai e preţul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | VICTORIE PENTRU DINAMO ÎN PRIMUL DUEL AL SEZONULUI! HATTRICK DE SENZAȚIE REUȘIT DE SORESCU

basarab pandurutransferdeian soresculiga 1realitateadinamo