Dinamo este atenționată: „Dacă se întâmplă acest lucru, Contra nu mai pierde 3 meciuri până la final!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 12:57,
dinamo bucurie
dinamo bucurie

Formația din Ștefan cel Mare pare că nu își găsește locul nici în această ediție de campionat, în ciuda noii conduceri, noului antrenor, dar și a transferurilor de răsunet reușite de dinamoviști!

Dinamo este cu moralul la pământ după 3 înfrângeri consecutive în Liga 1, iar situația financiară de la clubul alb-roșu pare și ea că este pusă sub semnul întrebării.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a comentat situația actuală de la Dinamo și este de părere că în momentul în care la clubul din Ștefan cel Mare vor veni banii și se va instala o liniște în cadrul echipei, lucrurile vor începe să meargă foarte bine pentru Cosmin Contra și jucătorii săi.

 

„E greu cu banii și pentru ei. Ei au crezut că găsesc o bancă să le dea bani. Ca să îți dea bani trebuie să lași niște garanții cam de trei ori cât ai tu. Umblă după un credit, da. Fotbalistul nu e o garanție bancară. Mi-ar părea rău să trăiască tot din banii strânși de suporteri.

Dau scris că dacă banii vin la Dinamo, Contra nu mai pierde trei jocuri până la sfârșitul campionatului. Să fie liniște! Dacă n-ai liniște și nu ești plătit… dacă nu dai bani muncitorului, te mănâncă. Nu știi ce e în familia fiecărui om”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Citește și Un membru al Generației de Aur îi bate obrazul lui Mircea Sandu: “N-am uitat nici acum nedreptatea pe care mi-a făcut-o!”

Inclusiv antrenorul echipei, Cosmin Contra, s-a arătat îngrijorat de situația de la echipa din Ștefan cel Mare și recunoaște că lucrurile întârzie să se rezolve.

„Nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă până acum… există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp se vor regla aceste lucruri, iar atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit, pentru că lucrurile întârzie să șe așeze.

Există o neliniște, dar în același timp am încredere că acest proiect este cel care mi s-a prezentat și că vom putea să facem o echipă mare. În fiecare zi vorbesc cu patronul, îmi transmite liniște. Mi-a spus că toate problemele se vor rezolva!”, a spus Contra, la conferința de presă.

Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în ierarhia Ligii 1, cu doar 5 puncte acumulate în primele 7 meciuri disputate în actualul sezon.

„Câinii” joacă în această seară, de la 21:45, partida din deplasare, contra formației Sepsi Sf. Gheorghe.

Citește și Vești bune pentru Rapid! Au venit rezultatele ultimelor teste COVID-19, făcute de formația giuleșteană

realitatealiga 1mitica dragomirbani dinamodinamo