Dinamo, încurajată de rivali la baraj: „Cred că o să ajungă într-o formă foarte bună!”. „Câinii”, susținuți în lupta pentru menținerea în Liga 1!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 10:13,
Dinamo
Dinamo

În urma remizei de aseară (1-1 contra UTA Arad), Dinamo a încheiat acest sezon pe locul 8 din play-out, cu 23 de puncte. Astfel, echipa bucureșteană este nevoită să dispute barajul de menținere în Liga 1, care se va disputa în două manșe.

Se pare că adversara UTA, mai exact, Dumitru Cardoso, jucătorul arădenilor, consideră că Dinamo va trece cu bine de barajul de foc.

„Nu vor avea probleme!”

„Cred că o să ajungă la baraj într-o formă foarte bună. (n.r. ar putea avea probleme cu o echipă din Liga 2?) La cum i-am simțit pe teren, nu, dar e un meci deschis.

Un egal (n.r. între Dinamo și UTA), dar personal mă bucur pentru gol, a fost un gol frumos şi mă bucur pentru mine, am încercat să ne impunem jocul de la început, dar Dinamo cred că a fost echipa mai bună astăzi.

În general a fost frustrant (n.r. sezonul), cred că obiectivele erau play-off-ul sau barajul, dar am picat, așa că vedem anul viitor și vedem mai departe.

(n.r, despre viitorul său la UTA) Nu ştiu sincer, nu am vorbit cu nimeni încă, dar acum mă gândesc, un pic de «time off» (n.r. timp liber) şi apoi vedem”, a declarat Dumitru Cardoso, după remiza cu Dinamo.

În play-off-ul Ligii 2, U Cluj ocupă în acest moment locul 3, loc de baraj, și poate fi posibila adversară a lui Dinamo. Dacă clujenii bat duminică echipa celor de la CSA Steaua, iar Hermannstadt se încurcă cu cei de la Chiajna, atunci sibienii vor fi cei care merg la baraj cu Dinamo.

Helmut Duckadam, previziune sumbră pentru Dinamo! Ce a spus fostul portar de legendă! Citește chiar aici!

#utaaradcardosodinamo