„Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează!”-„Cornelone” dă de pământ cu conducerea „Câinilor”!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024, ora 12:06,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dinamo a jucat sâmbătă seară cu Rapid. „Câinii” au cedat în fața giuleștenilor (1-2), care nu au avut sprijinul suporterilor.

Dumitru Dragomir a criticat conducerea formației din „Ștefan cel Mare”. Iată ce a spus fostul șef LPF despre biletele insuficiente alocate de aceștia fanilor adverși.

„Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează!”

Ce conducători or fi în țara asta când ei mor de foame și nu le dă inelul 1 celor de la Rapid. Să fii venit de la Rapid 25.000 de oameni, le luai banii. Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează să le dea ultimul inel. Am văzut ieri la Craiova, îi băgaseră pe ăștia de la Steaua sus într-un colț.

Dă-le bă frate, era un cap de tribună gol tot. Lasă-i bă băiatule să se desfășoare, stau și mă gândesc. Îl sunam pe Șucu și îi spuneam domne spune-le celor de la Rapid să vină să le dau 15.000 de bilete conducerii Rapidului și Rapid să dea biletele. Unde? Inelul 1, tribuna a doua, tot.

Cu banii care îi câștigai aici cumpărai un jucător de valoare, nu troglodiții care i-au cumpărat până acum. Cine au jucat bine, dacă joci bine o bagi în ațe. Am o impresie bună despre Nicolescu. Când nu ai bani, ai aere de prost și lumea te crede inferior”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

dumitru dragomirdinamo