Dinamo pierde cu Poli Iași și rămâne departe de play-off! Cătălin Hlistei a marcat un „eurogol”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 18:55,
Dinamo
Dinamo

Echipa Dinamo a pierdut meciul din deplasare cu Poli Iași, 0-1, care a contat pentru Etapa a 15-a din Liga 2.

Dinamo a pierdut cu Poli Iași după golul din semi-foarfecă al lui Cătălin Hlistei

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 49 de Cătălin Hlistei. Acesta i-a pasat pe dreapta, în careu, lui Harrison, care i-a recentrat la aproximativ 10 metri, iar fostul atacant al Rapidului și al lui “U” Cluj-Napoca a înscris din semi-foarfecă.

La 20 de minute de la realuarea reprizei a doua s-a consumat un incident, care a plecat de la un duel între ieșeanul Vașvari și dinamovistul Amzăr. Colegul acestuia din urmă, Buhăescu, a vrut să calmeze spiritele și l-a ținut de umeri pe jucătorul gazdelor, care s-a trântit la pământ, simulând o lovitură.

Persoane de pe băncile de rezerve ale celor două formații au intervenit, iar după ce lucrurile s-au liniștit centralul Iulian Călin a acordat trei cartonașe galbene, lui Buhăescu, antrenorului dinamovist Ovidiu Burcă și lui Marius Tomozei, una dintre rezervele oaspeților.

De asemenea, arbitrul din Ştefăneşti i-a acordat cartonaș roșu lui Mugurel Cornățeanu, secundul antrenorului principal al lui Poli Iași, Leonard Grozavu, care anterior primise un cartonaș galben pentru proteste.

În urma acestui rezultat, Poli Iași a urcat pe locul 3 în Liga 2, cu 28 p, la 4 de liderul CSA Steaua (care are un meci mai puțin) și unul de Unirea Slobozia.

De partea cealaltă, Dinamo este pe locul 9, cu 21p, și mai are 4 etape pentru a recupera diferența de 4p care o departe de locul 6, ultimul care permite disputarea meciurilor din play-off, la finalul cărora vor fi cunoscut promovatele și echipele care vor juca barajul pentru Liga 1.

etapa a 15-acatalin hlistei