Cum poate ajunge Dinamo în totalitate pe mâna suporterilor! ,,Toată lumea este pozitivă că se poate intra pe drumul normal”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 19:23,
dinamo ddb

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă din punct de vedere financiar, după ce problema sportivă a fost rezolvată în mare parte pentru acest sezon.

După ce echipa a ieşit din zona fierbinte a clasamentului, oficialii lui Dinamo se gândesc acum cum să preia echipa din mâinile spaniolului Pablo Cortacero, care n-a mai dat niciun semn în ultima vreme.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune că cel mai bine pentru club ar fi ca pachetul majoritar să ajungă la suporteri. Acesta este încrezător că acest lucru se va putea întâmpla în perioada următoare.

,,E devreme să ne pronunțăm dacă Dinamo va avea un nou investitor. Probabil, cel mai corect și la îndemână ar fi să preia pachetul majoritar suporterii. Cred că au demonstrat faptul că ei își doresc cel mai mult binele lui Dinamo. Vor trebui să fie susținuți și de alți oameni potenți financiar. Că un club ca Dinamo are nevoie de o mare susținere financiară, e adevărat. Nu se poate numai ei (n.r. suporterii).

Este foarte greu să se comunice cu ei (n.r. spaniolii). Este o comunicare foarte dificilă. Dar toată lumea este pozitivă că, în cel mai scurt timp, se poate ajunge la un consens și Dinamo să intre pe un drum normal.”, a declarat Mario Nicolae, pentru ProSport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 5 în play-out-ul Ligii 1, cu 27 de puncte acumulate în clasament.

Citeşte DDB îi liniștește pe jucătorii lui Dinamo: “Am început să plătim salariile restante!”

ddbmario nicolaedinamorealitatealiga 1
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”