Dinamo se mai și refuză! Atacantul dorit de „câini” a semnat cu FC Hermannstadt

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 13:52,
Yazalde

Yazalde Gomes Pinto (32 ani), atacantul dorit de formația din Ștefan Cel Mare în această iarnă s-a întors la FC Hermannstadt.

„Am fost foarte aproape să semnăm cu Yazalde Pinto. Mi l-am dorit foarte mult. A fost la Astra și Hermannstadt. L-am vrut foarte mult. Cunoștea foarte bine campionatul și a marcat pe unde a fost. Avea foarte multe atuuri.” declara directorul sportiv Mario Nicolae pentru Look Sport.

Din cauza problemelor financiare ale echipei Dinamo, Yazalde a ales să se întoarcă la FC Hermannstdat, echipă pentru care a mai evoluat în sezonul 2019/2020.

Anunțul reîntoarcerii atacantului portughez în vârstă de 32 de ani a fost făcut de gruparea sibiană pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Conducerea A.F.C. Hermannstadt și tot ceea ce înseamnă familia FCH are bucuria să vă anunțe revenirea unui fotbalist foarte iubit și foarte apreciat în scurta istorie a clubului nostru!

Este vorba despre Yazalde Gomes Pinto, internaționalul din Guineea-Bissau în vârstă de 32 de ani, fotbalist care a avut niște evoluții remarcabile pentru A.F.C. Hermannstadt în returul și play-out-ul sezonului trecut, când a marcat de 6 ori și a oferit 5 pase de gol.

Revenirea lui Yazalde reprezintă o dovadă clară și o reconfirmare a eforturilor și investițiilor pe care conducerea clubului le face pentru a rămâne în Liga 1 și totodată pentru a-i ține aproape pe toți suporterii care susțin cu adevărat și au încredere în acest proiect, se arată în comunicatul celor de la Hermannstadt.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Yazalde, potrivit transfermarkt.com
  • 84 de meciuri și 18 goluri a adunat atacantul portughez în Liga 1

Citește și EXCLUSIV | Fost internațional român dă de pământ cu pretendentele la titlu: „Ne luptăm între noi că e cam grea lupta cu străinii”

transfer yazaldeAFC HermannstadtFC Dinamoliga 1realitatea
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”