Dinamo vinde la marea rivala. Ce jucător a transferat vicecampioana României

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 16:53,
Dinamo
Dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB-ului a transferat un jucător de la marea rivală, Dinamo. Formația din „Ștefan cel Mare” a avut cel mai greu sezon din istoria sa, după ce clubul a ajuns pe mâinle lui Pablo Cortacero în vara anului 2020.

După ce ibericul nu a mai venit cu niciun ban la Dinamo, mare parte din datorii au fost achitate de către suporterii acţionari ai clubului, prin intermediul programului DDB. După ce au reuşit să o menţină pe Dinamo în Liga 1 şi să mai rezolve din problemele fiananciare, „câinii” se văd nevoiți să vândă jucători la rivala, FCSB.

Potrivit celor de la GSP, Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuș la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 17 ani a ajuns la Academia vicecampioanei României, contra sumei de 50.000 de euro.

„Este un tânăr talentat, altfel nu se agita FCSB să-l ia cât mai repede și să dea și niște bani. 

Păi, Sergiu Hanca era cel mai bun de la prima echipă a lui Dinamo în ianuarie 2019 și a plecat pe 60.000 de euro, sumă de transfer, la KS Cracovia. 

O să auziți de acest nou nume Lăcătuș, cum de altfel s-ar putea ca mai mulți tineri de viitor de la Dinamo să ajungă la FCSB” au declarat surse din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare”, pentru sursa citată.

Citește și DINAMO, DIN NOU PROBLEME CU LICENŢA: ,,EXISTĂ ACEASTĂ DATORIE PE CARE TREBUIE SĂ O ACHITĂM”

 

 

realitatealiga 1dinamofcsbmario lacatustransfergigi becali